RijnPark

Actuele informatie

StAB heeft voor de Arnhemse open bedrijventerreinen in 2015 een toekomstvisie ontwikkeld, met vergaande plannen om van RijnPark een aantrekkelijke bedrijfslocatie te maken. Inmiddels ligt er voor RijnPark een 'visie 2.0'.

Bedrijventerrein Westervoortsedijk heet nu Rijnpark
De veranderingen vragen om een passender bedrijventerreinnaam, die het karakter van het bedrijventerrein recht doet, daarom: Westervoortsedijk is nu RijnPark. 

Vergroening van het bedrijventerrein
Eén van de eerste concrete stappen uit de visie 2.0 is een catalogus met kansen voor vergroening van het bedrijventerrein. Maatregelen in het openbaar gebied en privaat! Wel zaak dat ondernemers meedoen. Hoe? Dat leest u hier.

Voorbereidingsbesluit van kracht

Sinds begin juni is een Voorbereidingsbesluit voor het westelijk deel van het bedrijventerrein RijnPark (vanaf de voormalige Corusgebouwen tot aan de Veilingstraat) van kracht. Meer hierover bij nieuws

Betrokkenheid ondernemers
Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Signaleert u zaken die de aandacht vragen van de Contactgroep? Laat dat dan weten via het contactformulier. Voor zaken in de openbare ruimte die om gemeentelijke actie vragen gebruikt u het meldingenformulier van de gemeente.

 

Evenementen

Er zijn op dit momenten geen stichtingsevenementen gepland.

ALLE EVENEMENTEN

Nieuws