Het Broek

Actuele informatie

Hier vindt u actuele informatie over bedrijventerrein Het Broek. Wilt u weten wat er de afgelopen jaren allemaal al gerealiseerd is? Ga dan naar 'wat er al is bereikt'.

Bedrijvenbijeenkomst 6 april 2017
Het Broek is het oudste bedrijventerrein van Arnhem. Daar zijn we trots op en dat laten we steeds nadrukkelijker zien. Bijvoorbeeld met de geslaagde feestelijke bijeenkomst op 6 april: een boost aan 'samen prettig ondernemen op Het Broek'.

ondertekening intentieverklaringOnthulling bewegwijzering en logo
Tijdens de bijeenkomst is het eerste bordje van de (straatnaam) bewegwijzering onthuld en zijn een bedrijventerreinlogo en de Facebookpagina geïntroduceerd. Heeft u de pagina al geliked?

Intentieverklaring
Veel ondernemers hebben die middag de intentieverklaring 'samen beter ondernemen op bedrijventerrein Het Broek' ondertekend. Bij die intentieverklaring hoort een bijdrage van € 100,- per jaar. Daar staat tegenover:
  • twee keer per jaar een gezellige, informele bijeenkomst
  • eenmaal een presentatie op de Facebookpagina 'bedrijventerreinbroek', met een link naar de website van uw bedrijf (foto's krijgt u na afloop voor eigen gebruik
  • activiteiten ter verbetering van het bedrijventerrein
Betrokkenheid ondernemers
Heeft u ideeën of opmerkingen? Wilt u ook actief bijdragen door een intentieverklaring te ondertekenen? Signaleert u zaken die de aandacht vragen van de Contactgroep? Laat dat dan weten via het contactformulier.

Voor zaken in de openbare ruimte die om gemeentelijke actie vragen (losse stoeptegels, overlast etc.) gebruikt u het meldingenformulier van de gemeente.

Evenementen

Er zijn op dit momenten geen stichtingsevenementen gepland.

ALLE EVENEMENTEN

Nieuws